Osmo

Osmo

OSMO is een 'award-winning' spelsysteem die een geheel nieuwe interactie met de iPad biedt door de combinatie van fysiek spel en tablet gameplay. Osmo brengt fysieke spelletjes naar de tablet en stimuleert spelenderwijs creatief denken en sociale interactie. Alle spellen kunnen na aanschaf van de basis set worden gedownload in de Apple® App Store. Overleg met elkaar over de betekenis van woorden. Daag je vader of moeder uit en laat ze zweten. Osmo brengt kinderen en hun vriendjes, vriendinnetjes en families dichter bij elkaar. Plezier is met Osmo gegarandeerd een feit. Nog nooit was spelletjes spelen zo leuk!voorbereiden. Osmo Coding is bedacht door een team van het Tidal Lab dat verbonden is aan de Northwestern University in de USA. Dit team bestaat uit wetenschappers die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, bedenken en ontwerpen van innovatieve en educatieve leermiddelen die gebaseerd zijn op hedendaagse technologie.

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Osmo Coding - Make Music and Jam 2017

  Osmo Coding - Make Music and Jam 2017

  Excl. BTW: € 57,81 Incl. BTW: € 69,95

  Osmo Coding Jam is een uitbreidingsspel voor het OSMO kit spelsystemen welke te vinden is in de OSMO Genius Kit, Starter Kit, Words Kit of Brain fitness kit. Over Coding Jam Klik een aantal programmeer commando's aan elkaar om je eigen explosieve beats te creëren. Coding Jam is de coolste manier om
  Meer info
 2. Osmo Coding Pack

  Osmo Coding Pack

  Excl. BTW: € 82,60 Incl. BTW: € 99,95

  Met de Osmo Coding Pack (uitbreidingsspel) transformeer je een iPad in een hands-on programmeer avontuur! Deze Coding Pack is geschikt voor kinderen van 5-10 jaar en bestaat uit drie leerzame spellen, die met fysieke spelstukken gespeeld worden om vervolgens op het scherm van de iPad te verschijnen.

  Let op! Dit is een uitbreidingsspel. De Osmo Coding Pack wordt geleverd exclusief Osmo iPad Base. De Osmo iPad Base is vereist om de spellen te kunnen spelen.

  Meer info
 3. Osmo Coding Starter Set

  Osmo Coding Starter Set

  Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

  Met de Coding Starter Kit van Osmo transformeer je een iPad in een hands-on programmeer avontuur! Deze Starter Kit is geschikt voor kinderen van 5-10 jaar en bestaat uit drie leerzame spellen, die met fysieke spelstukken gespeeld worden om vervolgens op het scherm van de iPad te verschijnen.

  Osmo Coding Starter Kit bestaat uit de volgende drie programmeer spellen:

  - Coding Awbie (basis niveau): Combineer de verschillende spelstukken tot commando's, om het figuurtje Awbie door een aardbeien avontuur te begeleiden. Coding Awbie bestaat uit meer dan 35 levels inclusief groene bossen, spookachtige grotten, jungles, zonnige stranden en nog veel meer! Met Coding Awbie worden de basisbeginselen van programmeren geleerd, net als het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen en logisch nadenken.

  - Coding Jam (gemiddeld niveau): Plaats spelstukken in diverse patronen en 'loops' om je eigen muziek te componeren! Coding Jam bestaat uit 24 karakters en meer dan 300 muzikale geluiden, om je perfecte lied mee te kunnen maken. Kinderen kunnen met Coding Jam gemakkelijk eigen liedjes opnemen en hun muziek delen met vrienden, familie en de Jam community.

  - Coding Duo (geavanceerd niveau): Los geavanceerde side-by-side puzzels alleen of samen op voor extra veel uitdaging en plezier! De spelkarakters Awbie en het vriendelijke monster Mo werken in Coding Duo samen om hersenkrakende uitdagingen op te lossen. Bij Coding Duo programmeert de ene speler voor Awbie en de ander voor Mo, waarbij samenwerking en strategisch nadenken de weg naar succes blijkt te zijn!

  Wat zit er in de verpakking?

  • 1 x Osmo iPad Base (deze is vereist om de spellen te kunnen spelen)
  • 1 x Osmo Coding Awbie spel
  • 1 x Coding Jam spel
  • 1 x Coding Duo spel
  • 31 x spelstukken
  • 1 x Opbergdoosje voor de spelstukken
  Meer info
 4. Osmo Creative Starter Kit

  Osmo Creative Starter Kit

  Excl. BTW: € 82,60 Incl. BTW: € 99,95

  Osmo is een magisch, bekroond spelsysteem dat creativiteit en probleemoplossende vaardigheden bij kinderen meehelpt te stimuleren door middel van hands-on spelletjes spelen. Met de Creative Kit spelen kinderen met een geanimeerd vriendje genaamd Monster. Hij brengt al hun tekeningen tot leven. Word ook een artiest met een verbazingwekkende teken tool (Masterpiece), leid de vallende balletjes door een zelfgemaakt doolhof (Newton). Osmo geeft kinderen een set creatieve tools en cutting edge technologie in handen waarmee probleemoplossende vaardigheden worden gestimuleerd. 

  Meer info
 5. Osmo Detective Agency

  Osmo Detective Agency

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  Wees een detective en los allerlei mysteries op over de hele wereld! 


  Bezoek 6 bekende steden zoals Parijs en New York, leer topografie en gebruik al je kennis om de aanwijzingen te verzamelen. Zoek deze vervolgens met je vergrootglas op de verschillende kaarten en leer over verschillende steden en culturen. Hierbij moet je goed kijken en opletten, er is altijd wel iets mysterieus en verrassends gaande! Verbind vervolgens alle aanwijzingen om de zaken op te lossen en mensen te helpen met jouw eigen Detective Bureau.

  Met de kaarten los je mysteries op in:

  • Parijs, Frankrijk
  • New York, VS
  • Beijing, China
  • Sydney, Australië
  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • Cairo, Egypte
  • Osmo Stad
  • De Wereld
  Meer info
 6. Osmo Genius Kit 2017

  Osmo Genius Kit 2017

  Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

  Verander je tafel in een interactief speelveld met je iPad als educatieve tool. De Osmo is een innovatieve uitvinding die je helpt bij het leren van Engelse woordjes, het leggen van tangram stukjes en het maken van tekeningen op speelse wijze die het speelveld letterlijk beïnvloeden. En dat allemaal op zo’n intuïtieve wijze uitgelegd dat het niet alleen voor de kinderen ontzettend leuk is om te leren en te spelen, maar ook voor de ouders.

  Osmo Genius Kit is een uitgebreidere versie van de Starter Kit en bevat nu ook de nieuwste game Numbers. Met de volledige kit leren kinderen zelf wetenschap, wiskunde, kunst en meer ontdekken. Deze nieuwe versie van Osmo is compatibel met de iPad en voorzien van vijf ontzettend leuke en leerzame games: Numbers, Tangram, Newton, Words en Masterpiece.

  Numbers

  Kinderen ordenen fysieke kaartjes met stippen en cijfers om getallen samen te stellen en niveaus af te ronden. Optellen doen ze door kaartjes toe te voegen, aftrekken door kaartjes weg te halen en vermenigvuldigen door kaartjes te combineren. Experimenteren wordt zo snel en intuïtief.

  Tangram

  ‘Tangram’ leert je om met de juiste puzzelstukjes de getoonde afbeelding compleet te maken. De app herkent de tangram stukjes en geeft direct aan wanneer er één goed geplaatst is. Speel met vriendjes of daag jezelf uit met steeds moeilijkere levels.

  Newton

  Gebruik je creativiteit om de levels van de app ‘Newton’ op inventieve wijze door te komen. Gebruik alledaagse objecten of teken lijnen en figuren op papier om de vallende ballen naar de aangegeven punten te begeleiden.

  Words

  Met het spel ‘Words’ leer op je speelse wijze Engelse woordjes spellen aan de hand van afbeeldingen. De camera ziet de stukjes en laat ze op je iPad zien. Leg de letters het snelste op tafel neer en versla je vriendjes of familie.

  Masterpiece

  Kies een foto uit je album, een voorgeselecteerde bibliotheek of zoek een plaatje op het internet met de integreerde zoekfunctionaliteit. ‘Masterpiece’ zet elke afbeelding om in lijnen die gemakkelijk op papier te volgen zijn. Pak je stift, pen of potlood en teken elke afbeelding na tot in perfectie.

  Meer info
 7. Osmo iPad Base V2

  Osmo iPad Base V2

  Excl. BTW: € 41,28 Incl. BTW: € 49,95

  Met de geheel vernieuwde Osmo base voor de iPad lanceer je jouw Osmo-universum. Om te beginnen met het spelen van een Osmo spel, plaats je de iPad in dit basisstation, klik je het bijgeleverde spiegeltje op de iPad en de fun kan beginnen!

  Deze geheel vernieuwde iPad base wordt sterk aanbevolen bij iedere Osmo game. De base heeft een stevig, stijlvol en stabiel ontwerp en is compatibel met meerdere typen iPads. Je kan nu zelfs jouw iPad in liggende positie op de base neerzetten zodat je deze ook kunt gebruiken voor het kijken naar online video's, films en andere games.

  De vernieuwde iPad base werkt naadloos met alle Osmo games en is compatible met de iPad 2, 3, 4, mini, air, Air 2 en de 9,7 en 10,5 inch iPad Pro.

  Wat zit er in de verpakking:
  • Osmo iPad Base
  • Rood spiegeltje
  • Masterpiece*
  • Newton*

  * Gratis te downloaden in de Apple App Store.

  Meer info
 8. Osmo koop je bij De Rekenwinkel

  Osmo Little Genius Starter Kit

  Excl. BTW: € 82,60 Incl. BTW: € 99,95

  Vier verschillende spellen om te leren en te spelen - betrek kleuters bij kernvakken en levenslange vaardigheden. Ze kunnen pre-leesvaardigheden leren in ABC's, probleemoplossende vaardigheden in verhalen, sociale en emotionele vaardigheden in Squiggle Magic en creativiteit opwekken met Costume Party.

  In de doos:

  • Osmo nieuwe basis voor iPad
  • 38 siliconen sticks & ringen (BPA-vrij, duurzaam, vaatwasmachinebestendig silicone)
  • 19 kostuumstukken
  • Siliconen speelmat
  • Stapelbare opslagdoosjes
  • 4 game-apps: ABC's, Squiggle Magic, Costume Party en Stories

  Wat gaan kinderen leren?

  • Letterherkenning, vocabulaire, constructie en foniek
  • Creativiteit en pre-tekenvaardigheden
  • Cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden
  • Ruimtelijk redeneren, creativiteit en fijne motoriek
  • Kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden

  Let op: levering zal eind september zijn, hou hier rekening mee bij bestellen!

  Meer info
 9. Osmo Pizza Co. Game 2017

  Osmo Pizza Co. Game 2017

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  Run je eigen pizza restaurant! Bak snel pizza's voor je klanten en bereken het wisselgeld met echte munten en bankbiljetten. Investeer je winsten om je restaurant groter en beter te maken en zo een echte ondernemer te worden!

  Kinderen leren door te spelen. Combineer in deze set fysieke objecten met een computerspel om zo hun verbeelding en leercapaciteiten te verhogen. Leer optellen, aftrekken en delen in een spel dat zich automatisch aanpast aan het niveau van het kind. Ontcijfer welke pizza de klanten willen aan de hand van non-verbale communicatie en zorg voor positieve reviews.

  Voor deze set is de Starter of Genius Kit nodig.

  Meer info

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren